Får din flyskræk dig til at føle dig tåbelig?

Dem, der lider af flyskræk, anerkender som regel, at deres angst er absurd.
Folk, der har denne paranoide skræk, har ofte en opførsel med symptomer og vaner, som er ret irriterende og ikke let at forstå for andre mennesker.

Kun,hvis omgivelserne forstår, at det er en psykisk belastning for den, der lider af flyskræk, har de en mulighed at forstå den pågældenes opførsel.

Folk med flyskræk gennemgår utallige oplevelser og udvikler ofte ret dårlige vaner pga. deres flyskræk. Nogle vil opleve en særlig form for panik med hensyn til andre ting, især lige før de skal ud at flyve. Det er virkelig mærkeligt at også almindelige trivielle ting, der sker omkring dem, kan betyde en hel del for mennesker med flyskræk, og ligefrem kan få dem til at udføre usædvanlige eller mærkelige ting.

Andre vil have særlige reaktioner, der accelerer og er ret unødvendige og deres omgivelser vil naturligvis bemærke dette, siden det er manifesteret gennem deres psykiske stabilitet eller mangel på samme!

Mennesker med flyskræk kan have god brug af nogle enkle tips, der kan være til hjælp for nogle for at overkomme deres problem for altid.

  • SOV godt før en flyrejse. Husk altid at stress kan forstærke nervøsiteten/angsten for at flyve. Forsøg i stedet for at få nok hvile til at få både din hjerne og din krop til at komme i god form for at du kan have chance for at nyde flyrejsen.
  • UDSTYR dig selv med detaljeret materiale om flyvning. Det hjælper fantastisk meget hvis du ved bare BASIS information om flyvning, såsom forskelligt støj og forskellige lyde.

    Lige så smart er det, hvis du ved lidt om, hvad turbulens er, så du ikke bliver fyldt med panik, hvis et fly rammer ind i lidt turbulens.

Men bare snak med andre mennesker, der har/eller har haft flyskræk. Det er ikke flovt at tale om, og måske har andre mennesker en løsning, du kan bruge?

Der findes en del alternative behandlere, der arbejder med dette område, tjek blandt andet Stress – og Allergibehandler Betty Koudal, www.bkoudal.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *